Click for more products.
No produts were found.

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα

Posted on2021-12-08
Love0
Περιμένοντας τα Χριστούγεννα

Η πιο ωραία γιορτή του χρόνου, Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών. Αγαπάτε τα Χριστούγεννα και μετράτε ήδη αντίστροφα για τις γιορτές;


Οι περισσότεροι περιμένουμε με ανυπομονησία αυτήν την τόσο όμορφη γιορτή. Τα πάντα γύρω μας θα είναι στολισμένα και γιορτινά, παρόλο το κρύο και την παγωνιά, εμείς θα νιώθουμε μια ζεστασιά και όλοι σίγουρα θα βρούμε έστω και λίγες ώρες για να ζήσουμε όμορφες στιγμές με τους φίλους και με την οικογένεια μας. Με αφορμή λοιπόν αυτή την τόσο όμορφη γιορτή μπορούμε να αρχίσουμε να προετοιμάζουμε το γιορτινό κλίμα του σπιτιού μας αλλά και να φτιάξουμε μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.


Χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα Δώρα και Στολίδια


Όσο περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία να έρθουν τα Χριστούγεννα εμείς μπορούμε να ντύσουμε το χώρο μας και να στολίσουμε τα δέντρα μας με τα δικά μας Χριστουγεννιάτικα στολίδια αλλά και να δημιουργήσουμε ξεχωριστά δώρα για τους φίλους και την οικογένεια μας.


Μπορούμε να επιλέξουμε ακρυλικό μαλλάκι όπως είναι το ανθεκτικό και οικονομικό Clairy Maxi σε κόκκινη απόχρωση για να δημιουργήσουμε μεγάλες και ευρύχωρες κάλτσες Χριστουγέννων οι οποίες θα γεμίσουν με γλυκά και δώρα. Επίσης, με το συγκεκριμένο μαλλάκι μπορούμε να φτιάξουμε γιορτινά ριχτάρια για το καναπέ μας και να τα συνδυάσουμε πλέκοντας τις κουρτίνες του καθιστικού μας. Να μην ξεχνάμε ποτέ και την ομορφιά και ζεστασιά του ολόμαλλου νήματος όπως το Merinos μας των 100 γραμμαρίων αλλά και του εξαιρετικού μας Superwash Merinos για μοναδικές χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.


Φέτος τα Χριστούγεννα θα στρώσουμε το γιορτινό τραπέζι με το δικό μας ύφος και στυλ. Επιλέγουμε σύμμικτη κορδέλα από βαμβάκι και πολυέστερ, όπως είναι το νήμα Lurex Ribbon, για να φτιάξουμε Χριστουγεννιάτικα ράνερ και σουπλά. Το συγκεκριμένο νήμα είναι μοντέρνο και ελαφρώς ελαστικό και μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μία μεγάλη γκάμα από χειροποίητα δώρα όπως μία σικάτη τσάντα, ζώνες, κοσμήματα ,καλαθούνες και πολλά ακόμα.


Επιλέγουμε το εξαιρετικό νήμα Brilliant Bag αλλά και το Oro τα οποία είναι 100% πολυέστερ για να πλέξουμε ξεχωριστά Χριστουγεννιάτικα στολίδια καθώς και μοναδικά δώρα και αξεσουάρ για τους φίλους και την οικογένεια μας. Πρόκειται για ένα διακριτικά λαμπερό νήμα με το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε πλεκτά ρόδια ή πλεκτές μπάλες για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, στολίδια για κάθε δωμάτιο του σπιτιού για να κάνουμε ακόμα πιο γιορτινό το χώρο μας, μπορούμε να πλέξουμε τσάντες, πορτοφολάκια, ζώνες και άλλα χειροποίητα αξεσουάρ ανεκτίμητης αξίας.


Μπορούμε να στολίσουμε γιορτινά το χώρο μας με νήμα 100% πολυέστερ σταθερό , όπως είναι το νήμα SWAN για να δημιουργήσουμε χριστουγεννιάτικες πλεκτές φιγούρες για τους μικρούς μας φίλους ή για να τις κρεμάσουμε στο δέντρο μας, χριστουγεννιάτικα καλύμματα για τις καρέκλες μας τα οποία θα συνδυάσουμε πλέκοντας ένα ίδιο χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο , μαξιλαροθήκες για να ντύσουμε τα μαξιλάρια του καθιστικού, τσάντες και αξεσουάρ για να δωρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα καθώς και πολλά ακόμη.


Ντύστε το χώρο σας με χειροποίητα πλεκτά στολίδια και με γιορτινά αντικείμενα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!!! Η εταιρεία ‘’Εριουργία Καμσίζογλου Α.Ε’’, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από λαμπερά και εντυπωσιακά νήματα πλεξίματος για μοναδικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που θα κάνουν ακόμα πιο εορταστική την ατμόσφαιρα του χώρου σας. Το μόνο που χρειάζεστε εσείς είναι να επιστρατεύσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας για να προσθέσετε τις δικές σας μοναδικές πινελιές και να δώσετε ένα ξεχωριστό ύφος στα φετινά Χριστούγεννα.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in