Click for more products.
No produts were found.

Εσάρπες φτιαγμένες από τα Χεράκια σας

Posted on2021-11-25
Love0
Εσάρπες φτιαγμένες από τα Χεράκια σας

Διανύουμε ήδη τις ψυχρές μέρες του φθινοπώρου και αναζητάμε στη γκαρνταρόμπα μας ρούχα και αξεσουάρ που θα μας προσφέρουν ζεστασιά ενώ συγχρόνως θα μας εξασφαλίζουν κομψότητα και άνεση κάθε στιγμή της ημέρας. Αν επιθυμείτε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας ενώ παράλληλα θα νιώθετε την απαραίτητη ζεστασιά, τότε οι εσάρπες θα γίνουν ο καλύτερος φίλος σας για κάθε στιγμή της ημέρας. Φτιάξτε τις δικές σας μοναδικές εσάρπες και νιώστε όμορφα όταν τις φοράτε κάνοντας τις σωστές επιλογές νημάτων.


Τι είναι οι Εσάρπες και γιατί να τις επιλέξω


Οι εσάρπες είναι απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και μπορούν να φορεθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πρόκειται για ένα άνετο και ευκολοφόρετο αξεσουάρ κατάλληλο για κάθε περίσταση, το οποίο θα δώσει τη τελευταία πινελιά στο ντύσιμο σας, θα τονίσει στοιχεία της προσωπικότητάς σας και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας. Να μην ξεχνάμε ότι ακόμα κι αν είμαστε αρχάριες στο πλέξιμο μπορούμε να τις φτιάξουμε.


Είναι εύκολο να Δημιουργήσω τη δική μου Εσάρπα;


Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Η δημιουργία της δικής σας εσάρπας είναι πραγματικά παιχνιδάκι ακόμα και αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με το πλέξιμο. Αν όμως είστε πιο διστακτικοί, μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν βίντεο στο διαδίκτυο, να ζητήσετε συμβουλές από πιο ανθρώπους που είναι πιο έμπειροι ή και να συμβουλευτείτε τους ανθρώπους που θα σας προμηθεύσουν με τα νήματα και τις βελόνες.


Τι Νήμα να επιλέξω για την Εσάρπα μου;


Αν επιθυμείτε να πετύχετε ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και να έχει διάρκεια στο χρόνο η εσάρπα σας θα πρέπει να επιλέξετε καλής ποιότητας νήματα, τα οποία δεν θα μαζέψουν στο πλύσιμο, δεν θα χνουδιάσουν και θα έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Η ‘’Εριουργία Καμσίζογλου Α.Ε’’ διαθέτει μεγάλη γκάμα στην κατηγορία 'Νήματα για Εσάρπες' του e shop της. 

Υπέροχη επιλογή είναι το νήμα Primavera και το Soft Cake από βαμβάκι και μικροφίμπρα με πολλά πολλά μέτρα νήματος σε κάθε κουβάρι, αλλά και το Karmen από μερσεριζέ ακρυλικό θα σας δώσει ένα φανταστικό αποτέλεσμα. 

Αγαπημένη και πάντα εξαιρετική επιλογή είναι τα μαλλάκια από 100% αγνό παρθένο μερινός όπως το Perlina, το Merino EXTRAFINE και το Casmirette Gold από Κασμίρ. Μαλλάκια φιλικά για το δέρμα, απαλά που πλεγμένα μας χαρίζουν τη ζεστασιά που όλοι έχουμε ανάγκη τις χειμωνιάτικες μέρες αλλά και τις δροσερές καλοκαιρινές νύχτες. Τα ολόμαλλα MOUS PERLE είναι μια επίσης έξυπνη λύση που πλεγμένα θα μας ενθουσιάσουν.

Τα Μοχαίρ μαλλάκια όπως το Floss, το Soave και το Volan αξίζουν μια δοκιμή. Εξαιρετικό αλλά και πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα που θα δώσουν στις δημιουργίες μας. Το ίδιο και το σύμμικτο νήμα Economico III αλλά και τα υπέροχα antipilling ακρυλικά μας όπως το Αnna, το Bambino, το Clairy και το Crilly για οικονομικότερες λύσεις με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που θα ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα. 

Για γούνινα αξεσουάρ τολμήστε το Coccola και μαζί πλέξτε και μια τσάντα-πουγκί να την σετάρετε με την εσάρπα σας. 

Πάντα θυμόμαστε και την αξία του βαμβακερού νήματος. Μία βαμβακερή εσάρπα πρέπει πάντα να υπάρχει στην γκαρνταρόμπα μας. Το εξαιρετικό Sicilia από μερσεριζέ βαμβάκι και το BIO Cotton από αιγυπτιακό μακό πλεγμένα φοριούνται όλον τον χρόνο και πάντα μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα.

Το νήμα ORO στην ίδια κατηγορία επιλέξτε το για βραδινές και εντυπωσιακά λαμπερές εμφανίσεις. Θα το λατρέψετε.

Επιλέξτε ανάμεσα στη μεγάλη γκάμα από εξαιρετικής ποιότητας Νήματα για Εσάρπες της εταιρείας ‘’Εριουργία Καμσίζογλου Α.Ε’’, βρείτε τα χρώματα της αρεσκείας σας και δημιουργήστε εσάρπες που θα ταιριάζουν με το γούστο και το στυλ σας και που θα μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση κάθε στιγμή της ημέρας.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in