Click for more products.
No produts were found.

Τα καλύτερα Πλεκτά - Τα δικά μου!

Posted on2018-05-13
Love0
Τα καλύτερα Πλεκτά -  Τα δικά μου!

 Είναι αποδεδειγμένο ότι η ενασχόληση μας με το πλέξιμο μπορεί να συμβάλλει θετικά στη ποιότητα της ζωής μας. Η  χαρά του να δημιουργούμε τα δικά μας πλεκτά ,είτε αφορά είδη ένδυσης είτε πάσης φύσεως αντικείμενα και αξεσουάρ, μπορεί να μας γεμίσει με μεγάλη ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση. Αντικαταστήστε λοιπόν σήμερα τα τυποποιημένα και απρόσωπα είδη του εμπορίου και δημιουργήστε με πολύ αγάπη και φαντασία τα δικά σας μοναδικά έργα προσδίδοντας τους το προσωπικό σας χαρακτήρα.

Γιατί να φτιάξω τα δικά μου πλεκτά;

 Ίσως εδώ αναρωτιέστε : "Μα γιατί τα καλύτερα πλεκτά είναι τα δικά μου", "γιατί να μην αγοράσω ένα έτοιμο πλεκτό σκούφο ή μία έτοιμη πλεκτή τσάντα"; Καταρχήν είναι λάθος να συγκρίνουμε τα έτοιμα με τα δικά μας χειροποίητά πλεκτά. Δεν είναι το ίδιο κάτι που φτιάχνεται μαζικά, χωρίς τη προσωπική μας πινελιά με κάτι που έχουμε δημιουργήσει εμείς, κάτι στο οποίο έχουμε αφιερώσει αγάπη, χρόνο και το έχουμε φτιάξει με υλικά της δικής μας επιλογής και του δικού μας γούστου. Είναι επομένως αδύνατο να συγκριθούν αυτά τα δύο.

Πολλοί έμποροι προσπαθούν να πουλήσουν πλεκτά είδη ένδυσης, αξεσουάρ αλλά και λευκά είδη σπιτιού ισχυριζόμενοι ότι είναι χειροποίητα. Ίσως να έχετε την αίσθηση ότι είναι όντως χειροποίητα, όμως στη πλειοψηφία είναι αποτελέσματα μαζικής παραγωγής μιας μηχανής πλεξίματος.

Κάθε πλεκτό φτιαγμένο από τα χεράκια σας είναι μοναδικό και ιδιαίτερο όσο και εσείς. Ακόμα και αν έχετε ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες κάποιου σχεδίου σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες ανεπαίσθητες διαφορές. Σε ολόκληρο τον κόσμο, μόνο εσείς έχετε αυτό το μοναδικό κομμάτι, δημιουργήθηκε από εσάς και είναι μόνο για εσάς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έχει το δικό σας στυλ, καθώς είναι ένα έργο με ιδιαίτερη υφή, φτιαγμένο με τις χρωματικές αντιθέσεις και εναρμονίσεις που εσείς προτιμάτε.

Πολύ σημαντική διαφορά ανάμεσα στα τυποποιημένα και στα χειροποίητα πλεκτά είναι ο χρόνος ζωής. Τα καλύτερα πλεκτά είναι τα δικά μας και ο λόγος είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου αποκτούν μια πιο γοητευτική όψη. Αντίθετα, τα πλεκτά μηχανής έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής αφού όσο παλιώνουν οι ατέλειες τους γίνονται πιο εμφανείς και η αξία τους αλλοιώνεται.

Το καλύτερο δώρο

Αν επιθυμείτε να δωρίσετε κάτι σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, τολμήστε να δημιουργήσετε ένα όμορφο πλεκτό δωράκι. Η αξία του χειροποίητου δώρου είναι ανεκτίμητη. Αποτελεί ένδειξη φροντίδας και αγάπης. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο από το να διαθέσετε χρόνο και προσωπική δουλειά για να φτιάξετε ένα χειροποίητο κόσμημα, ένα κουβερτάκι για ένα μωράκι ή ακόμα και μια θήκη για το κινητό ή για το tablet ενός αγαπημένου σας προσώπου.

Τα πλεκτά που έχουμε δημιουργήσει εμείς , αφορούν εμάς και όχι τα μηχανήματα. Πρόκειται για το χρόνο και τη προσπάθεια που αφιερώσαμε για να καταφέρουμε να αποκτήσουμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Πρόκειται για τη φαντασία και την αγάπη που έχουμε δώσει για να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό για εμάς και τους αγαπημένους μας ανθρώπους!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα καλύτερα πλεκτά είναι τα δικά σας. Όσοι επιλέξετε να δημιουργήσετε τα δικά σας έργα , θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαινόταν αρχικά. Το πλέξιμο είναι τέχνη. Με φαντασία και μεράκι θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τις δικές σας μοναδικές δημιουργίες.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in