Click for more products.
No produts were found.

Πλεκτά αξεσουάρ για το χειμώνα

Posted on2018-12-29
Love0
Πλεκτά αξεσουάρ για το χειμώνα

Αναζητάτε τη κομψότητα σε κάθε σας εμφάνιση? Αγαπάτε ο χώρος σας να είναι περιποιημένος και διακοσμημένος με καλαισθησία? Αν ανήκετε σε αυτές τις κατηγορίες τότε πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο για τα πλεκτά αξεσουάρ του χειμώνα.
Δώστε ιδιαίτερο τόνο και στυλ στην εμφάνιση σας αλλά και στο χώρο του σπιτιού σας πλέκοντας μοναδικά χειροποίητα κομμάτια. Παρακάτω θα βρείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις για αξεσουάρ ένδυσης καθώς επίσης και για διακοσμητικά αξεσουάρ που θα ομορφύνουν το χώρο σας.


Πλεκτά αξεσουάρ για το σπίτι

  • Πετσέτες κουζίνας: πλέξτε τις πετσέτες με βαμβακερό νήμα στα χρώματα της κουζίνας ή στα χρώματα που προτιμάτε.

  • Θήκες για ποτήρια: Βάλτε τη προσωπική σας σφραγίδα στη διακόσμηση του τραπεζιού επιλέγοντας να πλέξετε θήκες για τα ποτήρια σας. Προτιμήστε μάλλινο ή βαμβακερό νήμα και ομορφύνετε τα ποτήρια σας.

  • Πλέξτε χουχουλιάρικες θήκες για τις κούπες σας: απολαύστε το ζεστό σας ρόφημα σε μία κούπα ντυμένη με τη πλεκτή θήκη που εσείς φτιάξατε. Προμηθευτείτε βαμβακερό νήμα , διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα ή το συνδυασμό χρωμάτων και προσθέστε όμορφα διακοσμητικά στοιχεία.
  • Πλεκτά σουπλά: ετοιμάζετε τραπέζι στα αγαπημένα σας πρόσωπα? Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας στολίζοντας το τραπέζι με χειροποίητα πλεκτά σουπλά. Επιλέξτε βαμβακερό νήμα το οποίο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στα συχνά πλυσίματα.

  • Πλεκτό κάλυμμα για το σκαμπό σας: ανανεώστε το καθιστικό σας φτιάχνοντας καλύμματα για τα σκαμπό σας. Επιλέξτε το χρώμα που αγαπάτε ή αν θέλετε μπορείτε να δημιουργήσετε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση πλέκοντας πολύχρωμα καλύμματα για τα σκαμπό σας. Προτιμήστε τα πολύ χοντρά νήματα όπως είναι το σύμμικτο νήμα πολυεστέρ με ακρυλικό που είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και θα εντυπωσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

  • Πλεκτά Διακοσμητικά: δώστε μοναδικό στυλ στο σπίτι σας με χειροποίητα πλεκτά διακοσμητικά στοιχεία. Στολίστε το παιδικό δωμάτιο με πλεκτές παιδικές φιγούρες , φτιάξτε θήκες για τα κεριά σας ή πλεκτά διακοσμητικά τοίχου. Επιστρατεύστε όλη σας τη φαντασία προμηθευτείτε νήματα της αρεσκείας σας και ανανεώστε με οικονομικό τρόπο το χώρο του σπιτιού ή ακόμα και της εργασίας σας.

Πλεκτά αξεσουάρ για μοναδικές εμφανίσεις

  • Θήκες για το κινητό: Προμηθευτείτε νήμα χοντρής ή λεπτής πλέξης και φτιάξτε πλεκτές θήκες για το κινητό σας τηλέφωνο προσθέτοντας αν θέλετε φερμουάρ ή κάποιο διακοσμητικό κουμπί για περισσότερο στυλ.

  • Ζεστά κασκόλ ή λαιμούς: προμηθευτείτε νήμα από αγνό παρθένο μαλλί, από μαλλί μερινό ή από σύμμικτο νήμα ακρυλικό με βαμβάκι και πλέξτε κασκόλ ή λαιμούς προσαρμοσμένα στο δικό σας στυλ.

  • Πλεκτή κορδέλα για τα μαλλιά: Δώστε ιδιαίτερο ύφος στα μαλλιά σας φορώντας μια πλεκτή κορδέλα. Αγοράστε σύμμικτο νήμα μαλλί με ακρυλικό, παίξτε με τα χρώματα και κάντε μοναδικές εμφανίσεις.

  • Πλεκτά κοσμήματα για όλες τις ώρες της ημέρας: πιάστε τις βελόνες και φτιάξτε χειροποίητα κοσμήματα για κάθε περίσταση. Προμηθευτείτε βαμβακερό νήμα σε μεταλιζέ αποχρώσεις ή ακριλικό νήμα και ομορφύνετε τις εμφανίσεις σας με χειροποίητα πλεκτά κοσμήματα.


Ανακαλύψτε στο διαδίκτυο τα αμέτρητα σχέδια και ιδέες για κάθε τι που θέλετε να δημιουργήσετε. Προμηθευτείτε νήματα για πλέξιμο κατάλληλα για το έργο που θα φτιάξετε και νιώστε περήφανοι με τα αποτελέσματα που θα πάρετε. Δωρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα αξεσουάρ στα οποία αφιερώσατε χρόνο και πολύ αγάπη για να τα ετοιμάσετε. Μη χάνετε άλλο χρόνο, πιάστε τις βελόνες και πλέξτε αντικείμενα που θα τα έχετε μια ζωή.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in