Click for more products.
No produts were found.

Πλεκτές χειμωνιάτικες τσάντες

Posted on2019-01-15
Love1
Πλεκτές χειμωνιάτικες τσάντες

Στη μουντάδα του χειμώνα εσείς επιλέξτε να δώσετε ιδιαίτερο στυλ σε κάθε σας εμφάνιση κρατώντας τη δική σας πλεκτή δημιουργία. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε νήματα τα οποία θα είναι κατάλληλα για το πλέξιμο της δικής σας μοναδικής τσάντας στα χρώματα που αγαπάτε. Η μεγάλη ποικιλία νημάτων διαφορετικής ποιότητας σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε μεγάλη γκάμα από πλεκτές τσάντες για κάθε στιγμή της ημέρας ενώ η τεράστια ποικιλία των ιδιαίτερων αξεσουάρ θα κάνουν ξεχωριστή κάθε σας εμφάνιση.


Πλεκτές τσάντες : Τι νήμα να επιλέξετε


Μάλλινο νήμα: Προμηθευτείτε μάλλινο νήμα για να πλέξετε μια ευρύχωρη τσάντα ώμου σε μποέμ στυλ ή μία μοντέρνα τσάντα σε σχήμα σακιδίου. Η ανθεκτικότητα του μάλλινου νήματος το καθιστούν ιδανική επιλογή για να δημιουργήσουμε την τσάντα που θα κρατάμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις αλλά και σε πολλές ακόμα περιστάσεις.


Σύμμικτο νήμα Βαμβακερό – Πολυεστέρα : Αν θέλετε μία άκρως ανθεκτική τσάντα για κάθε στιγμή της ημέρας διαλέξτε σύμμεικτο νήμα βαμβακερό-πολυεστέρα. Η συγκεκριμένη επιλογή θεωρείται ιδανική και για βραδινή πλεκτή τσάντα την οποία μπορείτε να επενδύσετε με φόδρα και να προσθέσετε μεταλλικό κούμπωμα και μεταλλική αλυσίδα.
Πολυεστερικό ελαστικό νήμα: Διαλέξτε πολυεστερικό ελαστικό νήμα για να δημιουργήσετε μία πολύ κομψή μικρή ή και μεγαλύτερη τσάντα σετ με το πορτοφόλι της αρεσκείας σας. Το συγκεκριμένο νήμα προσδίδει εξαιρετική ανθεκτικότητα ενώ η τέλεια υφή του δίνει το αποτέλεσμα μιας πλεκτής τσάντας που μπορεί να κρατηθεί ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις μας.


Σύμμικτο νήμα Πολυπροπυλένιο – Πολυεστέρας: Προμηθευτείτε σύμμικτο νήμα πολυπροπυλένιο – πολυεστέρα για να πλέξετε μία τσάντα την οποία θα μπορείτε να κρατήσετε σε καθημερινή βάση από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Σύμμικτο νήμα Ακρυλικό με Μικροφίμπρα :Πλέξτε μία τσάντα κατάλληλη για κάθε περίσταση επιλέγοντας το σύμμικτο νήμα ακρυλικό με μικροφίμπρα. Η μεγάλη αντοχή του μας προσφέρει μία εξαιρετικά ανθεκτική πλεκτή τσάντα για καθημερινή χρήση η οποία αντέχει σε συχνές πλύσεις.


Νήμα Γουνάκι: Για μια πιο χουχουλιάρικη τσάντα μικρού μεγέθους την οποία θα μπορείτε να κρατήσετε όλες τις ώρες της ημέρας μπορείτε να επιλέξετε το μαλακό και αφράτο νήμα γουνάκι το οποίο είναι μοντέρνο, ελαφρύ αλλά και εξαιρετικά εντυπωσιακό.


Περάστε δημιουργικά τον ελεύθερο σας χρόνο επιλέγοντας να φτιάξετε μια τσάντα με τα χεράκια σας. Επισκεφθείτε τα καταστήματα με νήματα πλεξίματος στα οποία θα βρείτε μεγάλη γκάμα από νήματα για οτιδήποτε και αν θέλετε να δημιουργήσετε. Συμβουλευτείτε τους έμπειρους πωλητές για την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά των νημάτων οι οποίοι χάρη στην εμπειρία και στην εξειδίκευση που διαθέτουν θα σας καθοδηγήσουν σωστά προτείνοντας σας το κατάλληλο νήμα ανάλογα με το έργο που θέλετε να δημιουργήσετε. Προμηθευτείτε κουβαράκια στα χρώματα που αγαπάτε και ξεκινήστε να πλέκετε τη δική σας πρωτότυπη τσάντα. Αν πάλι δεν έχετε σκεφτεί κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο αγοράστε το νήμα της αρεσκείας σας και πλέξτε την τσάντα των ονείρων σας με οδηγό τη φαντασία και την δημιουργικότητα σας.

Νήματα για τσάντες θα βρείτε εδώ

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in