Click for more products.
No produts were found.

Χειροποίητα πλεκτά δώρα για όλους

Posted on2018-10-25
Love0
Χειροποίητα πλεκτά δώρα για όλους

Πολλές φορές παρασυρόμενοι από τους πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας ξεχνάμε να δείξουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα πόσο πολύ τα αγαπάμε και πόσο τα εκτιμάμε. Είναι ανθρώπινο. Δε πρέπει όμως ποτέ να ξεχνάμε ότι η οικογένεια και οι φίλοι μας είναι το πιο πολύτιμο κομμάτι της ζωής μας. Για αυτό το λόγο κάντε απλές πράξεις που δείχνουν την αγάπη και την εκτίμηση σας προς τα πρόσωπα που αγαπάτε. Ανεξάρτητα από το αν αφορά την οικογένεια, το παιδί, το σύντροφο , τους φίλους , ακόμα και τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας , δείξτε την εκτίμηση σας κάνοντας ένα ξεχωριστό δώρο φτιαγμένο αποκλειστικά από εσάς με πολύ αγάπη και φροντίδα.


Χειροποίητα πλεκτά δώρα


Η γέννηση ενός μωρού αποτελεί ένα τεράστιο γεγονός όχι μόνο για τους γονείς του αλλά για ολόκληρη την οικογένεια και τον ευρύτερο φιλικό κύκλο. Αν πρόκειται να υποδεχτείτε ένα νεογέννητο μωρό και προβληματίζεστε για το τι δώρο να επιλέξετε, να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκινητικό από ένα χειροποίητο πλεκτό δημιούργημα. Μια χειροποίητη πλεκτή κουβερτούλα ή ένα πλεκτό ζακετάκι σετ με πλεκτά παπουτσάκια αγκαλιάς και με ένα ζεστό πλεκτό σκουφάκι είναι μερικά από τα δωράκια που θα αναδείξουν τη δημιουργικότητα και την αγάπη σας για το μικρό πλασματάκι. Πάντα με σεβασμό στην ευαίσθητη φροντίδα του μωρού επιλέξτε ακρυλικά ή βαμβακερά νήματα άριστης ποιότητας τα οποία θα είναι 100% υποαλλεργικά και θεωρούνται ιδανικά για βρέφη.


Για μεγαλύτερα παιδιά και για έφηβους προτιμήστε να δημιουργήσετε πλεκτά σχολικά αξεσουάρ ή θήκες για το κινητό τους τηλέφωνο. Τα σύμμικτα νήματα βαμβακερά και πολυεστέρα είναι άκρως ανθεκτικά για τις πετσετούλες του σχολείου. Πλέξτε μία σχολική κασετίνα με βαμβακερό νήμα το οποίο εσωτερικά θα το ντύσετε με μία υφασμάτινη επένδυση. Προμηθευτείτε μαλλί πλεξίματος μεσαίου βάρους και φτιάξτε μία πρωτότυπη μολυβοθήκη ενώ για τους έφηβους προτιμήστε ακρυλικό ή βαμβακερό νήμα για να τους δωρίσετε μία πρωτότυπη και μοντέρνα θήκη για το κινητό τους.


Πιάστε τις βελόνες και δημιουργήστε μία μεγάλη γκάμα λευκών ειδών όπως πλεκτές μαξιλαροθήκες, σουπλά, πλεκτές θήκες για μπουκάλια, κουβερλί και άλλα είδη για την ανανέωση του σπιτιού. Μπορείτε να πλέξετε είδη ένδυσης και αξεσουάρ όπως πλεκτές ζακέτες, εσάρπες, σκούφους, πλεκτές τσάντες, πουλόβερ, γιλέκα, φορέματα και πολλά ακόμα. Σκεφθείτε τι προτιμούν οι αγαπημένοι σας άνθρωποι, επιστρατεύστε τη φαντασία σας και ξεκινήστε το πλέξιμο. Στο εμπόριο θα βρείτε μεγάλη γκάμα με είδη νημάτων όπως είναι το βαμβακερό, το μετάξι, το αγνό παρθένο μαλλί, το λινό, το ακρυλικό, σύμμικτα νήματα καθώς και πολλά ακόμα τα οποία θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη για οτιδήποτε και αν θέλετε να πλέξετε. Εμπιστευθείτε τους έμπειρους πωλητές στα καταστήματα με είδη πλεξίματος και χωρίς να χάσετε χρόνο ξεκινήστε να δημιουργείτε μοναδικά δώρα.


Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το δώρο, πρόκειται για μία χειρονομία αγάπης και ευγνωμοσύνης η οποία θα προκαλέσει ευχάριστα συναισθήματα και όμορφες αναμνήσεις στο πέρασμα του χρόνου. Επιλέξτε χειροποίητα πλεκτά δώρα και εκπλήξτε ευχάριστα τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τις δικές σας μοναδικές δημιουργίες. Να θυμάστε ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποια γιορτή ή κάποια επέτειος για να δωρίσουμε κάτι σε κάποιο δικό μας άνθρωπο. Κάθε μέρα είναι μια μοναδική ευκαιρία για να δείξουμε την αγάπη μας με απλές πράξεις.

Σε εμας θα βρείτε νήματα πλεξίματος για κάθε είδους δημιουργία και για κάθε γούστο.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in