Click for more products.
No produts were found.

Νήματα για φθινοπωρινά πλεκτά

Posted on2018-09-26
Love0
Νήματα για φθινοπωρινά πλεκτά

Τι νήμα να επιλέξω για τις φθινοπωρινές μου δημιουργίες;


Το φθινόπωρο είναι πλέον εδώ. Καθώς ο Σεπτέμβριος φτάνει στο τέλος του, οι ζεστές μέρες και η ανεμελιά του καλοκαιριού είναι πλέον μια όμορφη ανάμνηση.
Η νέα εποχή που έρχεται επιβάλλει αλλαγές ενώ η καλή ψυχολογική διάθεση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι πολύτιμο εφόδιο για να δώσουμε έναν αέρα ανανέωσης στην εμφάνισή μας και όταν λέμε νέο αέρα ανανέωσης της εμφάνισης μας πάντα ξεκινάμε από τη ντουλάπα μας.
Το πλέξιμο αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για να αναβαθμίσουμε γρήγορα και οικονομικά το στυλ μας με κομμάτια μοναδικά και πρωτότυπα. Ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριοι ή έμπειροι, πάντα υπάρχει χρόνος να βγάλετε τις βελόνες και τα νήματα και να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τα φθινοπωρινά σας ρούχα και αξεσουάρ.


Φθινοπωρινές δημιουργίες


Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό αλλά και χρήσιμο από μία εσάρπα. Τις δροσερές νύχτες του καλοκαιριού αλλά κυρίως για τις πιο ψυχρές μέρες του φθινοπώρου, η εσάρπα αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ ένδυσης για τη ντουλάπα σας. Δημιουργήστε κομψές και ευκολοφόρετες εσάρπες για όλες τις ώρες της ημέρας καθώς και για κάθε περίσταση. Για ένα ζεστό αποτέλεσμα επιλέξτε ανάμεσα σε σύμμικτο νήμα ακρυλικό και πολυεστέρα ή σε νήμα μαλλί μερινό και ακρυλικό ενώ για βραδινές αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις διαλέξτε νήμα ακρυλικό με πολυαμίντ ή μετάξι.


Σε χρόνο μηδέν μπορείτε να πλέξετε έναν υπέροχο σκούφο ο οποίος είναι απαραίτητος για τη φθινοπωρινή αλλά και τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα. Οι περισσότεροι το έχουμε ως ένα αξεσουάρ αποκλειστικά για να προστατευθούμε από το κρύο όμως ένας χειροποίητος στιλάτος σκούφος μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιπτώσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανεξαρτήτως ηλικίας χαρίζοντας μας ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό στυλ. Για τις δροσερές μέρες καθώς και για τις πιο κρύες του χειμώνα προτιμήστε ακρυλικό νήμα ή αγνό παρθένο μαλλί ενώ για να δώσουμε ένα ιδιαίτερο ύφος μπορούμε να προσθέσουμε πομ πον και εσωτερικά να τον ντύσουμε με γούνινη επένδυση.


Υποδεχτείτε το φθινόπωρο με στυλ φορώντας τη δική σας μοναδική χειροποίητη πλεκτή ζακέτα. Ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις σας πλέξτε τη κλασική ζακέτα μέχρι τη μέση ή τις πιο μακριές ζακέτες μέχρι τους γοφούς. Προμηθευτείτε βαμβακερό νήμα για μια ζακέτα ευκολοφόρετη που ταιριάζει με κάθε περίσταση και με όλα τα ρούχα, ενώ για ένα άκρως ζεστό αποτέλεσμα προτιμήστε σύμμικτο νήμα βελουτέ από μαλλί , από ακρυλικό και από πολυαμίντ. Στη περίπτωση που επιθυμείτε να πλέξετε μια μακριά ζακέτα για όλες τις ώρες της ημέρας επιλέξτε απαλό σύμμικτο νήμα από παρθένο μαλλί κλείνοντας την με μία ζώνη ή με κουμπιά.


Πιάστε τις βελόνες και θα εκπλαγείτε με το πόσα ρούχα και αξεσουάρ μπορείτε να δημιουργήσετε πλέκοντας. Απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό των καταστημάτων με είδη πλεξίματος , το οποίο είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει δίνοντας σας τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Στο διαδίκτυο θα βρείτε χιλιάδες σχέδια που καλύπτουν ακόμα και το πιο απαιτητικό γούστο. Αναδείξτε το μοναδικό σας στυλ πλέκοντας πρωτότυπα και μοναδικά κομμάτια για τη γκαρνταρόμπα σας. Όσο για τα νήματα πλεξίματος αυτά αφήστε τα σε εμάς.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in