Click for more products.
No produts were found.

ΠΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

Posted on2018-04-27
Love0
ΠΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

Τι νήμα να επιλέξω για τη δική μου τσάντα;


Είναι γνωστό πως όλες οι γυναίκες απολαμβάνουν την αγορά ενδυμάτων, υποδημάτων και διαφόρων αξεσουάρ όπως τσάντες και πορτοφόλια. 1 στις 3 γυναίκες δήλωσαν ότι θεωρούν πολύ σημαντική την αγορά τσάντας αφού αποτελεί το απαραίτητο αξεσουάρ που ολοκληρώνει κάθε τους εμφάνιση. Πάρτε λοιπόν τις βελόνες σας και αρχίστε σήμερα κιόλας να πλέκετε τις δικές σας μοναδικές τσάντες ανάλογα με το δικό σας γούστο. Κάντε δώρο στη μητέρα, στην αδερφή και στη κολλητή σας μία χειροποίητη τσάντα φτιαγμένη με αγάπη από εσάς. Ίσως το κόστος να είναι μικρότερο αλλά μη ξεχνάτε τη τεράστια συναισθηματική αξία που θα έχει για εκείνες.

Διάφορα είδη γιά όλες τις τσάντες

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία πλεκτών τσαντών ανάλογα με το στυλ που θέλετε να δημιουργήσετε. Στα αμέτρητα σχέδια που έχετε στη διάθεση σας, θα βρείτε εύκολα και κομψά μοτίβα, μέσω των οποίων, ανάλογα με το τύπο νήματος που θα επιλέξετε θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τσάντες κατάλληλες για κάθε περίσταση ,προσαρμοσμένες στο δικό σας γούστο. Στα καταστήματα με είδη ραπτικής και πλεξίματος θα βρείτε μεταξύ άλλων, πάτους, μεγάλη συλλογή από αξεσουάρ όπως χάντρες, μεταλλικά κουμπώματα, διάφορες λεπτομέρειες καθώς και μεγάλη γκάμα σε λαβές χειρός. Για να δημιουργήσουμε τη δική μας ξεχωριστή τσάντα πρέπει να επιλέξουμε πρώτα το κατάλληλο νήμα ανάλογα με το τι θέλουμε να φτιάξουμε. 

Για τη βραδινή σας έξοδο αλλά και για μια πιο επίσημη εμφάνιση, προτείνεται να επιλέξετε σατέν κορδόνι ή και γυαλιστερό νήμα από πολυπροπυλένιο με χρυσοκλωστές . Επιλέξτε να προσθέσετε χάντρες ή λεπτομέρειες που ταιριάζουν με το στυλ σας. Για ξεχωριστές αμπιγέ τσάντες, τσαντάκια και πουγκιά μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε νήμα πλεξίματος Macrame από πολυεστέρα το οποίο προσφέρεται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Το νήμα πολυεστέρα είναι επίσης ιδανικό για φανταστικές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές τσάντες, σε διάφορα μεγέθη, που θα σας χαρίζουν άνεση στη καθημερινότητα σας.

Ιδανικό για τη δημιουργία τσάντας και διαφόρων αξεσουάρ θεωρείται το πολυπροπυλένιο. Το συγκεκριμένο νήμα είναι μία συνθετική ίνα με μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα στην υγρασία. Πλέκοντας με 100% πολυπροπυλένιο θα έχετε ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα ενώ παράλληλα η τσάντα σας θα είναι ελαφριά, με σταθερό σχήμα και με μεγάλη αντοχή. Πλέξτε με πολυπροπυλένιο κομψές γυναικείες τσάντες , κατάλληλες για όλες τις ώρες τις ημέρας με τη τεχνική του ειδικού πλαστικού καμβά και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Το βαμβακερό νήμα σε διάφορους χαρούμενους χρωματισμούς μπορεί να μας δώσει το αποτέλεσμα μιας όμορφης και ευρύχωρης τσάντας , τύπου πλεκτό δίχτυ, για τις καθημερινές μας αγορές αφού είναι πολύ ανθεκτικό στο βάρος. Επίσης, μπορούμε να το επιλέξουμε και για να δημιουργήσουμε υπέροχες πλεκτές τσάντες θαλάσσης .


Αν επιθυμείτε, επιλέξτε νήματα σύνθεσης που αποτελούνται από περισσότερα από ένα είδος ινών, στο εμπόριο ονομάζονται σύμμεικτα , όπως για παράδειγμα πολυπροπυλένιο με ακρυλικό. Αν συνηθίζετε να κρατάτε μεγάλες πολυμορφικές τσάντες τύπου σακίδιο πλάτης, η οποία μπορεί να φορεθεί και χιαστί, πολύ καλή επιλογή είναι το σύμμεικτο νήμα πολυεστέρα με πολυπροπυλένιο. Όμως , για ένα μικρό καθημερινό τσαντάκι χιαστί με εύκολη πλέξη, τότε σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε νήμα ακρυλικό με πολυεστέρα ώστε να πετύχετε ένα πιο ευέλικτο και εξαιρετικά απαλό στην αφή αποτέλεσμα .
Η επιλογή είναι δική σας. Με λίγη φαντασία μπορείτε να δημιουργήσετε απίστευτα όμορφες και πρωτότυπες τσάντες για κάθε περίσταση.

Νήματα για τσάντες μπορείτε να βρείτε εδώ

Στα αμέτρητα σχέδια που θα βρείτε, βάλτε τη πινελιά σας και αποκτήστε τη δική σας πλεκτή μοναδική τσάντα.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in