Click for more products.
No produts were found.

Γίνετε πιο ευτυχισμένοι πλέκοντας

Posted on2018-09-04
Love0
Γίνετε πιο ευτυχισμένοι πλέκοντας

Αναμφισβήτητα η ενασχόληση μας με κάποιο χόμπι μας κάνει πιο υγιείς και χαρούμενους. Μελέτες έχουν δείξει ότι η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μας με μία εποικοδομητική απασχόληση μας βοηθάει στη διατήρηση της καλής σωματικής αλλά και ψυχικής υγείας.
Το πλέξιμο, αποδεδειγμένα, αποτελεί ιδανική λύση για τη βελτίωση της ψυχολογίας μας ειδικότερα σε δύσκολες περιόδους που βιώνουμε έντονο άγχος και στρες. Οι συχνές και σταθερά επαναλαμβανόμενες κινήσεις που γίνονται στη διαδικασία του πλεξίματος , μας οδηγούν σε κατάσταση απόλυτης ηρεμίας ενώ στο μυαλό μας δεν υπάρχουν πια δυσάρεστες σκέψεις. Μετά από λίγες βελονιές, σε χρόνο μηδέν θα είμαστε σε μία μόνιμη κατάσταση διαλογισμού χωρίς να έχουμε καταβάλλει τη παραμικρή προσπάθεια.


Οι πλεκτές δημιουργίες σας θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας. Ανεξάρτητα από το αν ακολουθείτε τα βήματα κάποιου έτοιμου σχεδίου ή αν δουλεύετε κάτι που εσείς φανταστήκατε , η διαδικασία του πλεξίματος θα σας κάνει να νιώθετε περήφανοι και ευχαριστημένοι βλέποντας την εξέλιξη του έργου σας αλλά και το μοναδικό αποτέλεσμα που εσείς δημιουργήσατε. Με το πέρασμα του χρόνου θα αποκτήσετε αντικείμενα που έχουν φτιαχτεί από τα δικά σας χέρια, στα οποία έχετε βάλει όλη την αγάπη και τη δημιουργικότητα σας.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ

Δείξτε την αγάπη σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα δημιουργώντας ξεχωριστά και πρωτότυπα πλεκτά δώρα. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που αγαπάνε και φτιάξτε κάτι αποκλειστικά για εκείνους. Το χαμόγελο στα πρόσωπα των αγαπημένων σας προσώπων τη στιγμή που τους χαρίζετε κάτι στο οποίο έχετε αφιερώσει το πολύτιμο σας χρόνο και όλη την αγάπη και το μεράκι σας θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εσάς. Δεν έχει καμία σημασία το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το δώρο. Η αξία του χειροποίητου έργου σας είναι ανεκτίμητη και η πράξη αυτή από μόνη της θα σας γεμίσει με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας.

Αποκτήστε πιο πλούσια κοινωνική ζωή πλέκοντας. Είναι ευρέως αποδεκτό ότι οι κοινωνικά δραστήριοι άνθρωποι έχουν μια πιο πετυχημένη και πιο ευτυχισμένη ζωή. Ολοένα και περισσότεροι ασχολούνται με το πλέξιμο γεγονός που βοηθάει στην ενίσχυση της κοινωνικοποίησης και της συνεργασίας. Στα καταστήματα με είδη πλεξίματος διοργανώνονται κατά καιρούς σεμινάρια ενώ στο ίντερνετ έχουν δημιουργηθεί διάφορα φόρουμ όπου μπορείτε να γνωρίσετε άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα. Συζητήστε για τα έργα σας, αναπτύξτε τις ιδέες σας και κάντε τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα δημιουργώντας στενές φιλίες.

ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ

Η ευτυχία και η ηρεμία σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Διοχετεύστε τον ελεύθερο σας χρόνο σε κάτι πιο χρήσιμο που θα σας κάνει χαρούμενους και θα σας προσφέρει ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Το πλέξιμο είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος διαφυγής από το άγχος και από τους πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία, θα μεταμορφώσετε και θα προστατεύσετε τη ψυχική σας υγεία. Ακόμα και αν δεν έχετε πιάσει ποτέ βελόνες πλεξίματος μη φοβάστε. Θα διαπιστώσετε ότι είναι εξαιρετικά εύκολο.


Πιστέψτε μας: μόλις ξεκινήσετε το πλέξιμο δεν θα θέλετε να σταματήσετε. Εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τα πάντα, από νήματα για πλέξιμο μέχρι συμβουλές για τα πρώτα σας βήματα.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in