Click for more products.
No produts were found.

ΠΛΕΚΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Posted on2018-08-17
Love0
ΠΛΕΚΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Δημιουργήστε τη δική σας συλλογή από πλεκτά καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ

Kάθε εποχή φέρνει νέες τάσεις στη μόδα, γεγονός το οποίο δημιουργεί την ανάγκη ανανέωσης της εμφάνισης μας συμπεριλαμβανομένων των ρούχων και των αξεσουάρ μας.

Στο εμπόριο υπάρχουν αμέτρητες επιλογές ειδών ένδυσης και αξεσουάρ αλλά τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με κάτι που έχετε δημιουργήσεις εσείς, κάτι μοναδικό και ξεχωριστό το οποίο θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στο δικό σας γούστο.

Πιάστε τις βελόνες, επιστρατεύστε τη φαντασία σας και βάλτε όλη τη καλή ενέργεια και διάθεση για να δώσετε ένα νέο αέρα στην εμφάνιση και στη ντουλάπα σας φτιάχνοντας με ιδιαίτερη αγάπη τις δικές σας δημιουργίες.

Συλλογή από πλεκτά καλοκαιρινά ρούχα

Για μία στιλάτη καλοκαιρινή εμφάνιση επιλέξτε το λινό, ένα μαλακό και ανθεκτικό νήμα με τρομερά δροσερή υφή το οποίο αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή για κομψές και άνετες καλοκαιρινές εμφανίσεις. Πλέξτε ανάλαφρες και δροσερές μπλούζες , αέρινες παντελόνες αλλά και λινά φορέματα για κάθε στιγμή της ημέρας τα οποία θα σας προσφέρουν απόλυτη άνεση και μοναδική αίσθηση δροσιάς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Μπορείτε να πλέξετε το δικό σας ξεχωριστό μαγιό, το βασικότερο ένδυμα για τις εξορμήσεις σας στις παραλίες. Δημιουργήστε πλεκτά μαγιό από βαμβακερό, από ακρυλικό και από νήμα πολυεστέρα τα οποία θεωρούνται πολύ ανθεκτικά και ελαστικά ενώ συγχρόνως είναι τόσο μαλακά εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή στο σώμα.

Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με πλεκτά φορέματα παραλίας, τα γνωστά καφτάνια, σε διάφορα μήκη και χρώματα. Ανεξάρτητα από το αν θα επιλέξετε ματ ή μεταλιζέ, ένα πλεκτό καφτάνι από βαμβακερό νήμα ή ένα καφτάνι από βισκόζη θα δώσει ιδιαίτερο στυλ και κομψότητα στις εμφανίσεις σας στη παραλία αλλά και καθ` όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιλέξτε να πλέξετε ιδιαίτερα καφτάνια με σύμμεικτο νήμα Βαμβάκι/Βισκόζη, ένα συνδυασμό υψηλής ποιότητας ο οποίος εξασφαλίζει ελαφριά ύφανση με μεγάλη ανθεκτικότητα.

Συλλογή από πλεκτά καλοκαιρινά αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητο συστατικό για να ολοκληρώσετε και να απογειώσετε την εμφάνιση σας με τον καλύτερο τρόπο.

Προστατευθείτε εσείς και τα παιδιά σας από τον ήλιο φορώντας ένα χειροποίητο καπέλο πλεγμένο από βαμβακερό νήμα ή από 100% φυσική Γιούτα αλλιώς το γνωστό Jute. Το συγκεκριμένο νήμα είναι πολύ ανθεκτικό στη θερμότητα και στις υπεριώδεις ακτίνες ενώ συγχρόνως παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στο χλώριο και στο αλμυρό νερό.

Για να ολοκληρώσουμε αλλά και να χαρίσουμε ιδιαίτερη φινέτσα στην εμφάνιση μας, μπορούμε να πλέξουμε τσάντες θαλάσσης καθώς και τσαντάκια για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για να δημιουργήστε αδιάβροχες τσάντες , ανθεκτικές στην ηλιακή ακτινοβολία επιλέξτε νήμα από φυσική Γιούτα ενώ αν αναζητάτε ελαφριές με εξαιρετική ανθεκτικότητα τσάντες προτιμήστε σύμμεικτο νήμα Βαμβάκι-Jute.

Για τις καλοκαιρινές μας βόλτες, στη πόλη ή στις διακοπές μας , ή ακόμα και για πιο επίσημες εμφανίσεις , πλέξτε τσαντάκια επιλέγοντας ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα όμορφων βαμβακερών και μεταξωτών νημάτων. Επενδύστε εσωτερικά με ύφασμα και τελειοποιήστε τη δημιουργία σας  χρησιμοποιώντας μεταλλικές αλυσίδες για χερούλια.

Στα καταστήματα με είδη ραπτικής θα βρείτε μεγάλη γκάμα νημάτων πλεξίματος, αξεσουάρ και βελόνες για να φτιάξετε τη δική σας καλοκαιρινή συλλογή. Επικεντρωθείτε στο τι θέλετε να δημιουργήσετε και απογειώστε την εμφάνιση σας με μοναδικά πλεκτά ρούχα και αξεσουάρ φτιαγμένα από τα χεράκια σας.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in