Click for more products.
No produts were found.

Πλέξιμο το καλοκαίρι? Και όμως ναι.

Posted on2018-07-10
Love0
Πλέξιμο το καλοκαίρι? Και όμως ναι.

Το καλοκαίρι, η αγαπημένη εποχή των περισσότερων μπήκε για τα καλά και είναι μια καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τον ελεύθερο χρόνο μας χαλαρώνοντας και περνώντας  ξέγνοιαστες στιγμές ηρεμίας και απόλαυσης.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν ευχάριστα και εποικοδομητικά τον ελεύθερο σας χρόνο επιλέγοντας ένα χόμπι με το οποίο θα μπορείτε να ασχοληθείτε όπου και αν βρίσκεστε αλλά και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ένα χόμπι το οποίο παράλληλα θα σας προσφέρει όμορφες αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή από τις καλοκαιρινές σας στιγμές.

Ασχοληθείτε με το πλέξιμο! Το γεγονός ότι έπιασε ζέστη και μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι δε σημαίνει ότι πρέπει να βάλουμε στην άκρη τις βελόνες και τα νήματα πλεξίματος. Στο εμπόριο υπάρχουν νήματα κατάλληλα να χρησιμοποιηθούν για τις καλοκαιρινές πλεκτές δημιουργίες μας, επομένως επιστρατεύστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας και χτίστε υπέροχες αναμνήσεις.

Ιδέες για δώρα και όχι μόνο

Επιλέξτε να περάσετε τα απολαυστικά απογεύματα ή τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια στο μπαλκόνι, στη βεράντα ή στο κήπο σας , ακόμα όμως και δίπλα στη παραλία δημιουργώντας όμορφα αξεσουάρ όπως ένα καπέλο, , μία θήκη κινητού, μία πλεκτή τσάντα για όλες τις στιγμές της ημέρας ή ένα όμορφο νεσεσέρ για το αντηλιακό σας. Φτιάξτε ανθεκτικά καφτάνια παίζοντας με χαρούμενες αποχρώσεις και χρησιμοποιήστε δροσερά και ελαφριά νήματα για κάθε είδος ένδυσης όπως μια μπλούζα ή μια αέρινη παντελόνα.

Επίσης, μπορείτε να φτιάξετε το βασικότερο κομμάτι της καλοκαιρινής σας γκαρνταρόμπας. Παρόλο που ίσως έχετε προμηθευτεί το μαγιό σας από κάποιο εμπορικό κατάστημα , σας προτείνουμε να φτιάξετε το δικό σας ξεχωριστό μαγιό από ειδικά ανθεκτικά νήματα τα οποία χαρίζουν τέλεια εφαρμογή στο σώμα και έχουν μεγάλη αντοχή στις υπεριώδης ακτίνες του ήλιου και εξαιρετική ανθεκτικότητα στο νερό.

Ως γνωστό, το καλοκαίρι είναι η εποχή που λαμβάνουν χώρα οι περισσότεροι γάμοι και βαφτίσεις. Αν σχεδιάζετε εσείς ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο το γάμο ή τη βάφτιση, επιλέξτε να φτιάξετε τις δικές σας ξεχωριστές χειροποίητες μπομπονιέρες εκπλήσσοντας ευχάριστα τους καλεσμένους σας. Βάλτε τη φαντασία σας ή αναζητήστε ανάμεσα στα αμέτρητα σχέδια που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Αφιερώστε το χρόνο σας για να δημιουργήσετε μπομπονιέρες φτιαγμένες με ιδιαίτερη αγάπη κάνοντας μοναδικό αυτό το γεγονός.

Αν πάλι επιθυμείτε να ανανεώσετε το σπίτι σας και να δώσετε στο χώρο σας άλλη πνοή, τότε οι βελόνες και τα νήματα είναι το καλύτερο εργαλείο για να το κάνετε εύκολα και οικονομικά. Δημιουργήστε κουβερλί, τραπεζομάντηλα, runner, καρέ, σουπλά καθώς και πολλά άλλα λευκά είδη και ανανεώστε τη διάθεση σας απολαμβάνοντας τη μοναδική αίσθηση του καινούργιου.

Για εσάς που είστε πιο προνοητικοί μπορείτε να προετοιμαστείτε για το φθινόπωρο πλέκοντας τις ζακέτες για τα δροσερά φθινοπωρινά βράδια ή ακόμα και ζεστά χειμωνιάτικα πουλόβερ και αξεσουάρ για τον επερχόμενο χειμώνα.  

Ίσως δεν είχατε ποτέ σκεφτεί να ασχοληθείτε με το πλέξιμο το καλοκαίρι. Οι περισσότεροι το έχουμε στο μυαλό μας συνδυασμένο με τις κρύες μέρες του χειμώνα και με ζεστές πλεκτές δημιουργίες, αναμφισβήτητα όμως , αξίζει να το εντάξουμε στη ζωή μας όλες τις εποχές.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in