Click for more products.
No produts were found.

Πλεκτά για τους Μικρούς μας Φίλους

Posted on2021-11-02
Love0
Πλεκτά για τους Μικρούς μας Φίλους

Ένα μωρό φέρνει χαμόγελα και στιγμές απέραντης ευτυχίας. Τα παιδιά μας είναι τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μας και σίγουρα όλοι θέλουμε το καλύτερο για αυτά. Ένα χειροποίητο δώρο για τα μικρά μας πλασματάκια δεν εκφράζει μόνο όλα τα τρυφερά συναισθήματα που νιώθουμε για αυτά αλλά αποτελεί και ένα πολύτιμο θησαυρό αναμνήσεων. Τι πιο όμορφο λοιπόν από το να φροντίσουμε τους μικρούς μας φίλους δημιουργώντας πλεκτά ρουχαλάκια και αξεσουάρ φτιαγμένα με πολλή αγάπη και στοργή.


Τι μπορώ να πλέξω για ένα Μωράκι;


Το πλέξιμο των βρεφικών ρούχων και των αξεσουάρ γίνεται γρήγορα και εύκολα ακόμα και αν δεν έχετε πιάσει ποτέ βελόνες στα χέρια σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε να πλέκετε μία βρεφική κουβερτούλα ή μια κουβέρτα αγκαλιάς, ένα βρεφικό σκουφάκι , τα βρεφικά παπουτσάκια και φυσικά όσο αποκτάτε εμπειρία μπορείτε να δημιουργήσετε πλεκτά ζιπουνάκια και τα ρουχαλάκια του μωρού.


Τι Νήμα να επιλέξω για να πλέξω Βρεφικά Ρούχα και Αξεσουάρ;


Για ένα τόσο τρυφερό χειροποίητο δώρο αυτά που χρειαζόμαστε αρχικά είναι δημιουργικότητά, λίγος χρόνος και πολλή αγάπη. Ένα μωράκι είναι αγνό και φυσικά είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε κάτι που θα είναι ασφαλές για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε νήματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία δεν θα προκαλέσουν αλλεργίες και ερεθισμούς στο βρεφικό δερματάκι αλλά και που θα είναι ανθεκτικά στο συχνό πλύσιμο.


Μπορούμε να δημιουργήσουμε μία κουβερτούλα αγκαλιάς, μία ζακετούλα ή τα σκουφάκια και το κασκόλ που θα κρατάει ζεστό το μωρό επιλέγοντας Σύμμικτο μαλλάκι από Αγνό Παρθένο Μαλλί και Ακρυλικό, το γνωστό Super Kid και το μαλλάκι Rita της Εριουργίας Καμσίζογλου ΑΕ. Πρόκειται για ένα νήμα εξαιρετικά απαλό, το οποίο προσφέρει μία χαλαρωτική και ευχάριστη αίσθηση στο σώμα και το πιο σημαντικό είναι 100% ασφαλές και φιλικό προς το ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι.


Αν επιθυμούμε ένα νήμα το οποίο θα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό τότε προτείνουμε το υπέροχο μαλλάκι υψηλής ποιότητας από 100% αγνό παρθένο μερινός extrafine όπως είναι το νήμα Perlina. Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων και η εξαιρετική του ποιότητα μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε χαρούμενα και απαλά πλεκτά για κάθε ανάγκη του μωρού. To Cashmirette GOLD είναι επίσης μια τοπ επιλογή σε ποιότητα και απαλότητα.


Όσο αποκτάμε εμπειρία μπορούμε να δημιουργήσουμε πλεκτά ρουχαλάκια και αξεσουάρ για τη γκαρνταρόμπα του μωρού μας. Το σύμμικτο νήμα από μαλλί και ακρυλικό είναι ένα νήμα ελαφρώς χνουδωτό το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό, πλένεται πολύ εύκολα και στεγνώνει εξαιρετικά γρήγορα. Επιλέξτε το νήμα Pussycat και δημιουργήστε χαρούμενα ζιπουνάκια, κολάν, σαλοπέτες, φούστες , ένα σετ από πλεκτό σκουφάκι – κασκόλ – γάντια και πλεκτά παπουτσάκια καθώς και ρουχαλάκια.


Ένα ακόμα εξαιρετικά απαλό και ανθεκτικό νήμα για παιδικά πλεκτά είναι το νήμα Facewool από μερινός μαλλί και από μικροφίμπρα. Πρόκειται για ένα νήμα ιδανικό για καθημερινή χρήση το οποίο είναι ασφαλές ακόμα και για το πιο ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι. Μπορείτε να πλέξετε τη κουβερτούλα αγκαλιάς, ένα πουλόβερ, ένα κασκόλ ή έναν όμορφο ζεστό λαιμό, το σκουφάκι του, κάλτσες καθώς και ρούχα που θα κρατήσουν το μωράκι ζεστό τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Αγαπητά σε πάρα πολλούς είναι και τα ποιοτικά ακρυλικό μας ClairyΒambino, Kid αλλά και το καινούριο μας antipilling ακρυλικό Crilly σε πολλά πολλά χρώματα.   


Είτε πρόκειται για το δικό μας μωρό είτε πρόκειται να πλέξουμε κάτι για κάποιο άλλο μωράκι, ένα χειροποίητο δώρο φτιαγμένο με πολλή αγάπη έχει πολύ μεγαλύτερη αξία. Η εταιρεία ‘’Εριουργία Καμσίζογλου Α.Ε’’, διαθέτει μεγάλη γκάμα από νήματα εξαιρετικής ποιότητας για παιδικά πλεκτά. Επιλέξτε τα χρώματα που αγαπάτε και που ταιριάζουν με τη προσωπικότητα του παιδιού και δημιουργήστε μοναδικά πλεκτά ανεκτίμητης αξίας που θα τους συντροφεύουν από τη πρώτη στιγμή της ζωής τους και που αργότερα θα γίνουν ένας γλυκός θησαυρός αναμνήσεων.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in