Click for more products.
No produts were found.

Δημιουργικός χρόνος πλέκοντας

Posted on2019-05-10
Love0
Δημιουργικός χρόνος πλέκοντας

Λίγο πολύ, όλοι μας αναζητάμε λίγο ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από το άγχος και τη ρουτίνα της πιεστικής καθημερινότητας. Σίγουρα μας χρειάζεται χρόνος για ξεκούραση αλλά είναι προτιμότερο κάποιες από τις ελεύθερες ώρες της ημέρας μας να αξιοποιηθούν με μία ασχολία η οποία θα μας προσφέρει σωματικά και ψυχικά οφέλη ενώ παράλληλα θα μας χαρίσει όμορφες αναμνήσεις. 

Ένα από τα πιο ωφέλιμα και δημιουργικά χόμπι είναι το πλέξιμο. Διατηρήστε το μυαλό σας ενεργό και δυνατό, χαλαρώστε και αποκτήστε καλύτερη διάθεση πλέκοντας.

Βόλτα μόνοι ή και με τη παρέα σας.

Τώρα που η θερμοκρασία έχει ανέβει και ο ήλιος έχει κάνει την εμφάνιση του πάρτε τη παρέα σας αλλά και μόνοι αν το προτιμάτε και πηγαίντε στη θάλασσα με τα σύνεργα πλεξίματος. Προμηθευτείτε τα νήματα και τις βελόνες πλεξίματος και περάστε ένα υπέροχο απόγευμα με τη παρέα σας. Ενώ πλέκετε μπορείτε να συζητάτε και να αστειεύεστε με διάφορα θέματα ή να κάνετε ένα είδος ψυχοθεραπείας συζητώντας αυτά που σας προβληματίζουν.

Διακοπή βλαβερών συνήθειων.

Αν έχετε σκοπό να κόψετε τις κακές συνήθειες όπως είναι το κάπνισμα, οι βελόνες και τα νήματα θα είναι ένας πολύ ισχυρός σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια σας. Το γεγονός ότι τα χέρια σας θα είναι απασχολημένα και το μυαλό σας συγκεντρωμένο στη δημιουργία του έργου σας αποτελούν εξαιρετικά όπλα για τη διακοπή αυτής της βλαβερής συνήθειας.

Μην μένετε αδρανείς.

Καθίστε στο μπαλκόνι σας και δείτε μία ταινία πλέκοντας. Σίγουρα όλοι περνάμε άσκοπο χρόνο μπροστά στη τηλεόραση. Γιατί να μην εκμεταλλευτούμε αυτές τις στιγμές πλήρους αδράνειας συνδυάζοντας τες με κάτι δημιουργικό; Φτιάξτε ανάλαφρα ανοιξιάτικα ρούχα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή ανανεώστε το χώρο του σπιτιού σας με όμορφα πλεκτά λευκά είδη. Βλέποντας τα αποτελέσματα θα νιώσετε μία αίσθηση ευφορίας και μια μοναδική αίσθηση ανανέωσης.

Κάντε δώρα μεγάλης συναισθηματικής αξίας και εξοικονομήστε χρήματα πλέκοντας.

Κάντε ευτυχισμένα τα αγαπημένα σας πρόσωπα δωρίζοντας τους κάτι που έχετε δημιουργήσει εσείς. Κάτι μοναδικό. Δωρίστε τις πλεκτές δημιουργίες σας. Προσφέροντας τους κάτι που έχετε φτιάξει εσείς, όχι μόνο θα τους κάνει να νιώσουν πιο ευτυχισμένοι αλλά θα βοηθήσει και εσάς να εξοικονομήσετε χρήματα από την αγορά κάποιου τυποποιημένου δώρου.

Νιώστε υπερήφανοι με τα έργα που δημιουργήσατε.

Δείτε τη γκαρνταρόμπα και το χώρο του σπιτιού σας να ανανεώνονται χάρη στις δικές σας ικανότητες . Σκεφτείτε ότι αφιερώσατε λίγο από τον ελεύθερο σας χρόνο και τη καλή σας διάθεση. Βάλατε αγάπη και φαντασία και δημιουργήσατε πλεκτά για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα έργα αυτά είναι αποτέλεσμα των δικών σας προσπαθειών και είναι μοναδικά. Αυξήστε την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σας βλέποντας τα ολοκληρωμένα έργα σας. Αυτό από μόνο του θα είναι η ώθηση για να ξεκινήσετε το επόμενο έργο σας.

Αξιοποιήστε τον ελεύθερο σας χρόνο πλέκοντας. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι είναι ένα άκρως εθιστικό και διασκεδαστικό χόμπι. Είτε αναζητάτε μία ασχολία για τον ελεύθερο σας χρόνο είτε θέλετε να ανακουφιστείτε από το άγχος και τη πίεση της καθημερινότητας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα συνειδητοποιήσετε ότι το πλέξιμο είναι πολλά παραπάνω από μία απλή ασχολία που μας προσφέρει όμορφα πλεκτά.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in