Click for more products.
No produts were found.

Ανοιξιάτικες πλεκτές δημιουργίες

Posted on2019-04-25
Love0
Ανοιξιάτικες πλεκτές δημιουργίες

Ο καλός καιρός και ο ήλιος έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται όλο και πιο συχνά, δείχνοντας μας ότι η άνοιξη είναι εδώ και ότι το καλοκαίρι πλησιάζει. Όλοι έχουμε καλύτερη διάθεση ενώ σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσουμε την οργάνωση της γκαρνταρόμπας μας με πιο ανάλαφρα ανοιξιάτικα κομμάτια. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις ηλιόλουστες ημέρες της άνοιξης φορώντας μοναδικά εποχιακά πλεκτά ενδύματα τα οποία έχετε δημιουργήσει εσείς.


Δημιουργήστε τη δική σας ανοιξιάτικη συλλογή με πλεκτά ενδύματα και αξεσουάρ


Υπάρχουν τόσα πολλά ενδύματα και αξεσουάρ που μπορείτε να πλέξετε που θα μπερδευτείτε με το τι θέλετε να δημιουργήσετε. Είτε είστε έμπειροι είτε είστε αρχάριοι εμείς σας προτείνουμε εύκολα και πρακτικά κομμάτια που σίγουρα όλοι θα έπρεπε να έχουμε στη ντουλάπα μας. Μην σπαταλάτε άλλο χρόνο. Εκμεταλλευτείτε τις εξαιρετικά εύκολες ιδέες που σας προτείνουμε.


Ανοιξιάτικο λεπτό πουλόβερ το must της εποχής: Η θερμοκρασία έχει ήδη ανέβει οπότε σιγά σιγά αρχίστε να μαζεύετε τα βαριά και χοντρά πουλόβερ της χειμερινής περιόδου. Διαλέξτε βαμβακερό νήμα και πλέξτε ανοιξιάτικα πουλόβερ σε ζωηρά χρώματα για μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.


Ανοιξιάτικη πλεκτή Τουνίκ: Μία ελαφριά , πλεκτή τουνίκ με χαλαρή εφαρμογή είναι ακριβώς ότι χρειαζόμαστε για αυτή την εποχή. Θεωρείται ένα από τα απαραίτητα κομμάτια που θα έπρεπε να έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας αφού είναι ιδανική για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Προμηθευτείτε σύμμεικτο νήμα βαμβάκι, βισκόζη και λινό και πλέξτε μία εκπληκτική τουνίκ την οποία θα συνδυάσετε πολύ εύκολα με τζιν και κολάν.


Πλεκτή ζακέτα: Τι πιο κλασικό και διαχρονικό από μία ανοιξιάτικη πλεκτή ζακέτα; Σίγουρα όλοι έχουμε στη ντουλάπα μας κάποιες πλεκτές ζακέτες που έχουμε αγοράσει από κάποιο κατάστημα όμως γιατί να μην εκμεταλλευτούμε δημιουργικά τον ελεύθερο μας χρόνο πλέκοντας πρωτότυπες και μοναδικές ανοιξιάτικες ζακέτες; Επισκεφθείτε ένα κατάστημα με είδη ραπτικής και πλεξίματος , αγοράστε σύμμικτο νήμα βαμβάκι, ακρυλικό και πολυαμίδη και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε στα χέρια σας μία μοναδική ανοιξιάτικη ζακέτα ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί.


Ανοιξιάτικη πλεκτή εσάρπα: Πλέον τα κασκόλ και τα σκουφιά δεν μπορούν να φορεθούν. Η ανεβασμένη θερμοκρασία επιβάλλει πιο ελαφριά και δροσερά ενδύματα. Σίγουρα ήδη νιώθετε ότι θέλετε μία αλλαγή στο τρόπο ένδυσης σας. Αντικαταστήστε τα βαριά και μουντά χρώματα των χειμωνιάτικων κασκόλ σας , με εσάρπες φτιαγμένες από μαλακά και ελαφριά νήματα όπως το μερσεριζέ βαμβάκι σε χαρούμενα χρώματα.

Η Άνοιξη είναι ήδη εδώ

Η άνοιξη είναι ήδη εδώ και είναι ώρα να αρχίσουμε να ντυνόμαστε πιο ελαφριά. Ξεκινήστε τη δική σας ανοιξιάτικη πλεκτή συλλογή και ντυθείτε με πρωτότυπα και μοναδικά κομμάτια που θα φοράτε μόνο εσείς. Διαλέξτε νήματα σε χαρούμενα και ανοιχτά χρώματα και υποδεχτείτε αυτή την όμορφη εποχή με μια πιο αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση.

Στο kamsizoglou.gr θα βρείτε νήματα πλεξίματος κατάλληλα για τις ανοιξιάτικες δημιουργίες σας. Το πλέξιμο της ανοιξιάτικης συλλογής σας δεν θα σας χαρίσει μόνο όμορφα κομμάτια για τη γκαρνταρόμπα σας αλλά και χαρά και περηφάνια για τα έργα που δημιουργήσατε.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in