Click for more products.
No produts were found.

Τι νήματα να επιλέξω για πιο ανάλαφρα πλεκτά

Posted on2019-03-27
Love0
Τι νήματα να επιλέξω για πιο ανάλαφρα πλεκτά

Η μουντάδα και το τσουχτερό κρύο του χειμώνα πλέον έχουν περάσει και έχουν έρθει οι ηλιόλουστες μέρες με πιο ανεβασμένη θερμοκρασία. Η αλλαγή της εποχής κατά συνέπεια έχει αλλάξει και τη ψυχολογία μας. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή τη καλή διάθεση και ας δημιουργήσουμε ανάλαφρες πλεκτές δημιουργίες σε χαρούμενα χρώματα για να ενισχύσουμε τη καλή μας διάθεση αλλά και για να νιώσουμε τον αέρα της ανανέωσης αποκτώντας καινούρια είδη ένδυσης , αξεσουάρ αλλά και λευκά είδη για το σπίτι μας.


Έχετε τις βελόνες, έχετε φανταστεί τι θέλετε να πλέξετε δεν ξέρετε όμως ποιο είναι το κατάλληλο νήμα για το έργο που θέλετε να φτιάξετε? Στο εμπόριο υπάρχει μεγάλη γκάμα από νήματα για ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές πλεκτές δημιουργίες. Νήματα πιο ελαφριά, πιο δροσερά αλλά και σε μεγάλη πληθώρα αποχρώσεων που θα σας δώσουν έναν αέρα ανανέωσης και ζωντάνιας ενώ συγχρόνως θα ενισχύσουν το παιχνιδιάρικο στυλ σας.

Ας δούμε μερικά νήματα που είναι κατάλληλα για ανάλαφρες πλεκτές δημιουργίες:

  • Ακρυλικό νήμα: Το συγκεκριμένο νήμα είναι εξαιρετικά απαλό και φιλικό προς το δέρμα και είναι κατάλληλο για ανάλαφρα χειροποίητα πλεκτά. Πλέξτε ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά αξεσουάρ όπως είναι τα κοσμήματα ή ακόμα για άνετα αέρινα ανοιξιάτικα φορέματα.
  • Νήμα Αλπακά: Προμηθευτείτε νήμα αλπακά για να πλέξετε μωρουδιακά ζακετάκια ή ανοιξιάτικες ζακέτες για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
  • Βαμβακερό νήμα: Εξαιρετικά ασφαλές και φιλικό για το δέρμα των μωρών αλλά και για εμάς τους μεγαλύτερους. Χρησιμοποιήστε το για να κάνετε διάφορα αξεσουάρ όπως σάλια, εσάρπες αλλά και είδη ένδυσης όπως μια ωραία τρυπητή μπλούζα.
  • Σύμμεικτο νήμα Βαμβάκι – Πολυεστέρα: Πρόκειται για ένα σύμμεικτο νήμα σε πολύ φωτεινά χρώματα το οποίο είναι ιδανικό για να φτιάξετε όμορφα ριχτάρια για τον καναπέ σας, ανοιξιάτικα τραπεζομάντηλα, μαξιλαροθήκες αλλά γιατί όχι και ένα ωραίο ανοιξιάτικο πλεκτό αμάνικο.
  • Σύμμεικτο νήμα βαμβάκι και ακρυλικό: Νήμα σε μεγάλη γκάμα από χαρούμενα ανοιξιάτικα χρώματα. Πλέξτε ανοιξιάτικα φορέματα, ωραία πλεκτά τοπάκια και άνετες μπλούζες. Ιδανικό για ενήλικες αλλά και για παιδιά.
  • Σύμμεικτο νήμα βαμβάκι – Βισκόζη: Διατίθεται σε απαλές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές αποχρώσεις. Δημιουργήστε εσάρπες και σάλια για τις δροσερές ανοιξιάτικες βραδιές , πλέξτε ζακέτες και μπλούζες για εσάς αλλά και για τους μικρότερους μας φίλους. Επιλέξτε το συγκεκριμένο νήμα για ανοιξιάτικες μαξιλαροθήκες ή προτιμήστε σύμμεικτο νήμα βαμβάκι, λινό, πολυεστέρα και βισκόζη για ανοιξιάτικα πλεκτά runner τα οποία θα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στη χρήση.
  • Λινό νήμα: Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ελαφρύ νήμα το οποίο είναι ιδανικό για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας πλεκτές δημιουργίες.

Μπορείτε να πλέξετε ανοιξιάτικες απαλές κουβερτούλες με μαξιλαροθήκες. Προτιμήστε σύμμεικτο νήμα βαμβάκι, βισκόζη και λινό το οποίο είναι ιδιαίτερα δροσερό και απορροφητικό , για να φτιάξετε μπλούζες και ζακέτες.


Στο eshop μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα από νήματα πλεξίματος που είναι κατάλληλα για ανάλαφρες πλεκτές δημιουργίες. Είτε θέλετε να πλέξετε κάποιο ρούχο, είτε κάποιο αξεσουάρ αλλά γιατί όχι και κάτι για το σπίτι σας , ρωτήστε μας και θα σας προτείνουμε τα νήματα που χρειάζεστε ανάλογα με το έργο που θέλετε να δημιουργήσετε.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in