Click for more products.
No produts were found.

Πλέξτε εύκολα και γρήγορα

Posted on2019-02-26
Love0
Πλέξτε εύκολα και γρήγορα

Έχετε αποφασίσει στον ελεύθερο σας χρόνο να ξεκινήσετε ένα χόμπι αλλά δεν ξέρετε με τι να ασχοληθείτε? Τι θα λέγατε για μία εξαιρετικά δημιουργική απασχόληση η οποία είναι αρκετά εύκολη, δεν απαιτεί πολύ χρόνο και που είναι ιδιαίτερα οικονομική?


Αν αναζητάτε κάτι το οποίο θα συνδυάζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά , η ιδανική επιλογή είναι το πλέξιμο. Μπορεί να ακούγεται ότι είναι κάτι δύσκολο και αρκετά χρονοβόρο , όμως πιστέψτε μας μόλις πιάσετε τις βελόνες θα διαπιστώσετε ότι είναι παιχνιδάκι.


Αν τώρα ξεκινάτε να πλέκετε μην ανησυχείτε καθόλου. Μόλις έρθετε σε επαφή με τα υλικά πλεξίματος όπως είναι οι βελόνες και τα νήματα θα δείτε ότι πολύ εύκολα και γρήγορα θα μπείτε στη φιλοσοφία του πλεξίματος. Παράλληλα στα καταστήματα με είδη ραπτικής και πλεξίματος, διοργανώνονται πολύ συχνά δωρεάν σεμινάρια ενώ στο διαδίκτυο έχετε την δυνατότητα να βρείτε αμέτρητα σχέδια και βίντεο με τακτικές πλεξίματος.

Από την άλλη ίσως να νιώθετε ότι έχετε περιορισμένες επιλογές σχετικά με το τι να πλέξετε όμως δεν πρέπει να αισθάνεστε έτσι. Είτε είστε εξοικειωμένοι με αυτή την δημιουργική απασχόληση είτε είστε αρχάριοι παρακάτω σας προτείνουμε αρκετά απλές ιδέες για το τι να πλέξετε πολύ εύκολα και γρήγορα ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχετε το δημιούργημα σας στα χέρια σας.

Μερικές εύκολες ιδέες

Κασκόλ: Ξεκινήστε πλέκοντας ένα κασκόλ. Το κασκόλ αποτελεί ένα από τα πιο εύκολα πλεκτά έργα ενώ η επιτυχία του έργου είναι εξασφαλισμένη. Επιλέξτε σύμμικτο νήμα ακρυλικό με μαλλί ή το πολύ ανθεκτικό νήμα μαλλί Merino.

Πλεκτός λαιμός: Το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι ιδανικό για αρχάριους και όχι μόνο αφού μπορεί να δουλευτεί πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα ανεξάρτητα με τις δεξιότητες που έχετε αποκτήσει. Για εντυπωσιακές εμφανίσεις προτιμήστε το εξαιρετικά απαλό νήμα Γουνάκι, για πιο χνουδωτό αποτέλεσμα διαλέξτε το σύμμικτο νήμα μαλλί με ακρυλικό ενώ πολύ εύκολο νήμα για το πλέξιμο λαιμού θεωρείται και το σύμμικτο νήμα ακρυλικό με πολυέστερ.

Πλεκτή κορδέλα για τα μαλλιά: Ιδανική και πολύ εύκολη επιλογή. Φτιάξτε μία πολύ ωραία κορδέλα για τα μαλλιά σας στα χρώματα που αγαπάτε. Δώστε ιδιαίτερο στυλ στην καθημερινή σας εμφάνιση με ένα χειροποίητο αξεσουάρ μαλλιών που θα προστατέψει το κεφάλι αλλά και τα αυτιά σας από την παγωνιά του χειμώνα. Προμηθευτείτε βαμβακερό νήμα ή μάλλινο για τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Αφήστε τη φαντασία και την δημιουργικότητα σας να σας οδηγήσουν στα έργα που θα θέλατε να αποκτήσετε. Μην διστάζετε. Τολμήστε και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Απλά σκεφτείτε τι θέλετε να πλέξετε και επισκεφθείτε τα καταστήματα με είδη ραπτικής και πλεξίματος όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα νήματα και τις βελόνες που χρειάζεστε για το έργο σας. Αν είστε αρχάριοι συμβουλευτείτε τους πωλητές των καταστημάτων, οι οποίοι πάντα με μεγάλη προθυμία είναι στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν και να λύσουν κάθε σας απορία σχετικά με τα χαρακτηριστικά των νημάτων. Ελάτε στο μαγικό κόσμο του πλεξίματος ο οποίος θα σας χαρίσει στιγμές και αντικείμενα που θα σας μείνουν για μια ζωή.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in