Click for more products.
No produts were found.

Νήματα για πλεκτούς σκούφους και χειμωνιάτικα καπέλα

Posted on2019-02-06
Love0
Νήματα για πλεκτούς σκούφους και χειμωνιάτικα καπέλα


Κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου, όπου το κρύο είναι τσουχτερό, εσείς παραμείνετε ζεστοί πλέκοντας για τον εαυτό σας όμορφα χειμωνιάτικα είδη ένδυσης όπως είναι οι σκούφοι και τα καπέλα. Διαχρονικά αλλά και μοντέρνα αξεσουάρ , ο σκούφος και τα χειμωνιάτικα πλεκτά καπέλα πρέπει απαραίτητα να υπάρχουν στη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα όχι μόνο γιατί θα μας προσφέρουν τη ζεστασιά που αναζητάμε τις κρύες μέρες του χειμώνα αλλά θα προσθέσουν σε κάθε μας εμφάνιση ιδιαίτερο και μοναδικό στυλ.


Τι νήμα να επιλέξω για το σκούφο ή το χειμωνιάτικο καπέλο μου


Σύμμικτο νήμα Μαλλί – Ακρυλικό: Αν επιλέξετε να πλέξετε το σκούφο σας με σύμμικτο νήμα Μαλλί – Ακρυλικό να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε έναν ιδιαίτερα ζεστό αλλά και απαλό σκούφο. Η εξαιρετική υφή του νήματος το κάνει ιδανική επιλογή για να πλέξετε ένα σκούφο ή ένα χειμωνιάτικο καπέλο το οποίο θα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση.
Νήμα Μαλλί Merino: Το μαλλί Merino είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό και στην υγρασία προσφέροντας την απαραίτητη άνεση και ζεστασιά ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες. Το νήμα μαλλί Merino είναι ιδανικό για να πλέξετε έναν σκούφο τον οποίο όχι μόνο θα μπορείτε να φορέσετε τις παγωμένες μέρες του χειμώνα αλλά θα μπορεί να φορεθεί ακόμα και την περίοδο που επικρατεί χιόνι και παγετός.


Νήμα Γουνάκι: Για τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις σας επιλέξτε να δημιουργήσετε ένα σκούφο ή ένα καπέλο χρησιμοποιώντας Νήμα Γουνάκι. Η απίστευτα απαλή υφή του θα σας δώσει ένα υπέροχο αποτέλεσμα που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τις κρύες μέρες του χειμώνα ενώ συγχρόνως θα έχετε ένα μοναδικό στυλ.


Νήμα Μαλλί Αλπακά: Το μαλλί Αλπακά θα σας προσφέρει ένα κομψό και μοντέρνο σκούφο ο οποίος όχι μόνο θα σας διατηρεί ζεστούς αλλά θα είναι τόσο ευκολοφόρετος που θα μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με κάθε σας ρούχο. Επιλέξτε το συγκεκριμένο νήμα αν θέλετε ένα αξεσουάρ που θα μπορεί να φορεθεί κάθε στιγμή της ημέρας και που θα ταιριάζει σε κάθε περίσταση.


Σύμμικτο νήμα Μαλλί – Αλπακά – Πολυαμίντ: Εντυπωσιάστε φορώντας έναν πλεκτό σκούφο ή ένα καπέλο από σύμμικτο νήμα Μαλλί – Αλπακά – Πολυαμίντ. Είναι ιδιαίτερα μαλακό και ιδανικό για το πλέξιμο κομψών και ζεστών χειμωνιάτικων καπέλων.


Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πολλά αξεσουάρ και λεπτομέρειες για να δώσετε μια ιδιαίτερη πινελιά στον σκούφο ή στο χειμωνιάτικο καπέλο σας. Προσθέστε μικρά κουμπιά, γουνάκι, διακοσμητικά στοιχεία όπως παγέτες ενώ για μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση μπορείτε να προσθέσετε πομ πομ.
Επισκεφθείτε τα καταστήματα με είδη ραπτικής και πλεξίματος και αναζητήστε ποιοτικά νήματα ανάλογα με το σκούφο που θέλετε να δημιουργήσετε. Διώξτε την μονοτονία και την μουντάδα που επικρατεί αυτή τη παγωμένη περίοδο επιλέγοντας να αγοράσετε κουβαράκια νημάτων στα χρώματα που αγαπάτε. Βρείτε το σχέδιο που προτιμάτε ή πειραματιστείτε πλέκοντας τα δικά σας μοναδικά καπέλα και τους ζεστούς σας σκούφους και καταπλήξτε σε κάθε σας εμφάνιση!

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in