Click for more products.
No produts were found.

Τι να πλέξω φέτος το χειμώνα

Posted on2018-12-11
Love0
Τι να πλέξω φέτος το χειμώνα

Το χειμωνιάτικο σκηνικό μας προδιαθέτει να μείνουμε μέσα και να απολαύσουμε τη ζεστασιά του σπιτιού μας. Καθώς κάθεστε στον αναπαυτικό καναπέ σας ή στο άνετο κρεββάτι σας προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε πιο εποικοδομητικά τον ελεύθερο σας χρόνο αξιοποιώντας τον με μία παραγωγική ασχολία που θα σας προσφέρει πολλά ψυχολογικά αλλά και σωματικά οφέλη.
Απολαύστε τη ζεστασιά του σπιτιού σας πλέκοντας

Το πλέξιμο θα σας βοηθήσει να περάσουν ευχάριστα οι ώρες σας μέσα στο σπίτι ενώ θα σας γεμίσει με όμορφα και μοναδικά αντικείμενα που έχετε φτιάξει εσείς. Διστάζετε γιατί δεν έχετε εμπειρία? Δεν ξέρετε τι να πλέξετε? Είτε είστε αρχάριοι είτε ανήκετε στους φανατικούς φίλους του πλεξίματος υπάρχουν πολλά σχέδια που μπορείτε να πλέξετε με μεγάλη ευκολία και σε πολύ γρήγορο χρόνο.

1. Πλεκτές παντόφλες

Αποκτήστε στυλ μέσα στο σπίτι πλέκοντας παντόφλες. Επιλέξτε ζεστά και ανθεκτικά νήματα σε χαρούμενα χρώματα για να σπάσετε τη μουντάδα του χειμώνα δίνοντας ένα χαρούμενο τόνο. Χρησιμοποιήστε σύμμικτο νήμα από αγνό παρθένο μαλλί με ακρυλικό για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, αν σας αρέσουν προσθέστε διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως κουμπιά, προμηθευτείτε μία μαλακή σόλα και σε χρόνο μηδέν με πολύ οικονομικό τρόπο έχουμε έτοιμες τις ολοκαίνουριες χειροποίητες παντόφλες μας.

2. Πλέξτε ζεστούς σκούφους

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα , οι χαμηλές θερμοκρασίες μας κάνουν να ντυνόμαστε όσο το δυνατόν πιο ζεστά. Προστατεύουμε το σώμα μας με ζεστά πουλόβερ και ζακέτες όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους σκούφους. Επιλέξτε τριχωτό νήμα ή μάλλινο νήμα χοντρής πλέξης. Για στυλάτες χειμερινές εξορμήσεις προσθέστε στο πλεκτό σας σκούφο γούνα ή αν πλέξετε κάποιο παιδικό σκουφάκι προσθέστε πομ πομ.

3. Δημιουργήστε χουχουλιάρικα κασκόλ

Εύκολα και σε χρόνο μηδέν μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας χειροποίητο κασκόλ. Αν έχετε εμπειρία αλλά ακόμα και αν είστε αρχάριοι μπορείτε να πλέξετε όμορφα και ζεστά κασκόλ ή χουχουλιάρικους πλεκτούς λαιμούς με νήμα μοχέρ ή με ακρυλικό.

4. Πλεκτά Γάντια

Σχεδόν όλοι, τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα φοράμε γάντια για να προστατεύσουμε τα χέρια μας από τη παγωνιά. Προμηθευτείτε νήμα από αγνό παρθένο μαλλί, από ακρυλικό ή από βαμβακερό νήμα και πλέξτε για εσάς ή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα πρωτότυπα γάντια φτιαγμένα όλο αγάπη από τα χεράκια σας.

5. Πουλόβερ

Το πιο ζεστό ρούχο του χειμώνα είναι το αγαπημένο μας πουλόβερ. Στο εμπόριο υπάρχει μεγάλη γκάμα από νήματα που είναι ιδανικά για το πλέξιμο ενός πουλόβερ. Αναζητήστε νήμα από αγνό παρθένο μαλλί, βαμβακερό, σύμμικτο νήμα μαλλί με ακρυλικό, νήμα από μαλλί μερινό καθώς και άλλους τύπους νημάτων και ντυθείτε ζεστά και άνετα αλλά πάντα με κομψότητα.

Μη διστάσετε να πάρετε τη γνώμη των έμπειρων πωλητών των καταστημάτων με είδη πλεξίματος για να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά κομμάτια.

Με το πλέξιμο μπορείτε να φτιάξετε μία ευρεία γκάμα από είδη ένδυσης, από λευκά είδη για το σπίτι, από αξεσουάρ και από πολλά ακόμα αντικείμενα. Επιστρατεύστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας και ξεκινήστε να πλέκετε μόνοι αλλά και με παρέα. Παροτρύνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να πλέξουν μαζί σας και πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι θα αναζητάτε χρόνο για να βρεθείτε όλοι μαζί και να περάσετε χαρούμενες στιγμές πλέκοντας.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in