Click for more products.
No produts were found.

Νήματα για ζακέτες

Posted on2018-11-21
Love0
Νήματα για ζακέτες

Τι νήματα να επιλέξω για τις πλεκτές μου ζακέτες


Δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό στυλ πλέκοντας τα δικά σας είδη ένδυσης. Οι χαμηλές θερμοκρασίες επιβάλλουν να ντυνόμαστε με ζεστά ρούχα προκειμένου να καταπολεμήσουμε τη παγωνιά. Απολαύστε το χειμωνιάτικο σκηνικό κάνοντας μοναδικές εμφανίσεις. Ξεκινήστε να δημιουργείτε τα δικά σας ξεχωριστά πλεκτά για τη φθινοπωρινή και τη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα σας.


Πλεκτή ζακέτα: Απαραίτητο κομμάτι για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα


Ένα από τα βασικότερα είδη ένδυσης που όλοι θα έπρεπε να έχουμε στη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα μας είναι οι γνωστές σε όλους μας πλεκτές ζακέτες. Οι αγαπημένες μας πλεκτές ζακέτες είναι κομψά, διαχρονικά και κλασικά κομμάτια για τον άντρα, για τη γυναίκα αλλά και για το παιδί τα οποία ταιριάζουν με τα περισσότερα είδη ένδυσης προσφέροντας ζεστασιά και άνεση όλες τις ώρες της ημέρας ενώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι η πλεκτή ζακέτα προτείνεται ως μία από τις στυλιστικές επιλογές για κάθε περίσταση.


Τι νήμα να επιλέξω για να πλέξω τη ζακέτα μου


Στο εμπόριο υπάρχει μεγάλη γκάμα από νήματα σε διάφορα χρώματα, σε διαφορετικά βάρη και μήκη και σε διαφορετικά είδη ινών.
Αν θέλετε να δημιουργήσετε πλεκτές ζακετούλες για το μωράκι σας ή για κάποιο μικρό παιδάκι προτιμήστε το βαμβακερό νήμα το οποίο είναι υποαλλεργικό και αποτελεί ιδανική επιλογή για πλεκτά έργα που προορίζονται για μωρά , για μικρά παιδιά αλλά και για άτομα που ταλαιπωρούνται από αλλεργίες.
Όσοι αναζητάτε κάτι ζεστό , δοκιμάστε το νήμα από αγνό παρθένο μαλλί για χοντρή πλέξη. Το συγκεκριμένο νήμα θα μας δώσει ένα εξαιρετικά ζεστό και ταυτόχρονα ένα ιδιαίτερα απαλό αποτέλεσμα.


Εσείς που αγαπάτε το αγνό παρθένο μαλλί, μπορείτε να διαλέξετε σύμμικτο νήμα με σύνθεση αλπακά και μαλλί που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια αρκετά ελαφριά ζακέτα λεπτής πλέξης η οποία θα σας χαρίσει ζεστή και άνετη αίσθηση.
Ιδιαίτερα ανθεκτικό και πολύ καλής ποιότητας θεωρείται το νήμα από μαλακό μαλλί μερινός ή το σύμμικτο νήμα μαλλί μερινός με βαμβάκι. Οι συγκεκριμένες επιλογές θα σας προσφέρουν ζεστές και εξαιρετικά απαλές ζακέτες οι οποίες θα είναι πολύ ανθεκτικές στα συχνά πλυσίματα και θα έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο.


Ακόμα μία πολύ καλή λύση για να πλέξουμε ζεστές χειμωνιάτικες ζακέτες είναι το σύμμικτο νήμα μαλλί με ακρυλικό. Είναι εξαιρετικά εύκολο στο πλέξιμο και επίσης αρκετά ανθεκτικό σε συχνά πλυσίματα.


Τα καταστήματα με είδη πλεξίματος διαθέτουν μία ευρεία γκάμα με νήματα διαφορετικών τύπων. Επιλέξτε το νήμα που ταιριάζει στο κομμάτι που θέλετε να δημιουργήσετε και πλέξτε μακριές ή κοντές ζακέτες στα χρώματα που επιθυμείτε ενώ για να δώσετε ξεχωριστό στυλ στη ζακέτα σας μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικά στοιχεία όπως μεταλλικά κουμπιά ή να πλέξετε λεπτομέρειες στο γιακά ή στα μανίκια.


Στο διαδίκτυο θα βρείτε αμέτρητα σχέδια για να πλέξετε τη δική σας πρωτότυπη ζακέτα. Επιλέξτε από τα νήματα πλεξίματος μας το νήμα και το χρώμα που σας ταιριάζει, πιάστε τις βελόνες , επιστρατεύστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και ξεκινήστε να πλέκετε. Σύντομα θα φοράτε τη δική σας χειροποίητη ζακέτα που δεν θα έχει κανένας άλλος.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in