Click for more products.
No produts were found.

Πλεκτά σχολικά αξεσουάρ φτιαγμένα από τα χεράκια σας

Posted on2018-09-16
Love0
Πλεκτά σχολικά αξεσουάρ φτιαγμένα από τα χεράκια σας

Άλλο ένα καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και οι μικροί μας φίλοι συντροφιά με τις όμορφες αναμνήσεις των διακοπών έπιασαν και πάλι τα στυλό και τα μολύβια τους.

Έχετε σκεφτεί ποτέ να αντικαταστήσετε τα συνηθισμένα σχολικά αξεσουάρ που κυκλοφορούν στο εμπόριο με πρωτότυπα σχέδια φτιαγμένα από τα χεράκια σας? Επιστρατεύστε τη φαντασία και το μεράκι σας, προμηθευτείτε βελόνες και νήματα και στείλτε το παιδί σας στο σχολείο, οπλισμένο με διασκεδαστικά και λειτουργικά εργαλεία τα οποία θα ενισχύσουν τα κίνητρα μάθησης του μικρού σας μαθητή.

 

Πλεκτά σχολικά αξεσουάρ

Για τα πιο μικρά παιδάκια που θα πάνε παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο φροντίστε να πλέξετε πετσετούλες με το όνομα τους για το δεκατιανό και το κολατσιό τους. Επιλέξτε βαμβακερά ή σύμμεικτα νήματα βαμβακερά και πολυεστέρα σε χαρούμενα χρώματα, τα οποία είναι υποαλλεργικά, άκρως απορροφητικά και ανθεκτικά στη χρήση. Για εσάς που επιθυμείτε περισσότερο στυλ δημιουργήστε μοντέρνα σχέδια χρησιμοποιώντας  λινό νήμα σύμμεικτο με βαμβακερό το οποίο προσδίδει έναν αέρα κομψότητας στο μικρό σας μαθητή ενώ το αποτέλεσμα θα είναι μία πετσετούλα απαλή και εξαιρετικά ανθεκτική στα συχνά πλυσίματα.   

Οι μολυβοθήκες των παιδιών καθώς και οι κασετίνες είναι απαραίτητα εργαλεία για την οργάνωση των μολυβιών και των μαρκαδόρων των μικρών μας φίλων. Διαλέξτε ανάμεσα στα αμέτρητα διασκεδαστικά σχέδια και κάντε τη σχολική χρονιά των παιδιών σας ένα ατέλειωτο παιχνίδι. Αναζητήστε μαλλί πλεξίματος μεσαίου βάρους και δημιουργήστε μοναδικές μολυβοθήκες ενώ η επιλογή ενός βαμβακερού νήματος σε συνδυασμό με μία υφασμάτινη επένδυση θα χαρίσει στο μικρό σας μία χειροποίητη κασετίνα προσαρμοσμένη απόλυτα στο δικό του στυλ και γούστο.

Εμπλουτίστε τη συλλογή των σχολικών αξεσουάρ με αξιολάτρευτα διακοσμητικά για τα μολύβια των μικρών σας. Βάλτε φαντασία και κάντε διασκεδαστική τη καθημερινότητα του μικρού σας φτιάχνοντας ζωάκια και ανθρωπάκια από μεσαίου βάρους μάλλινο νήμα ή ακόμα και από νήμα ινών πολυεστέρα. Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων καθώς και τα αμέτρητα σχέδια που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο θα καλύψουν κάθε προτίμηση και γούστο.

Για να μην μείνουν παραπονεμένοι οι μεγαλύτεροι μαθητές αλλά ακόμα και εσείς οι ίδιοι φτιάξτε μοντέρνους χειροποίητους σελιδοδείκτες. Αναζητήστε στα καταστήματα νήματα βαμβακερά , μάλλινα, νήματα πολυεστέρα και σύμμεικτα νήματα πολλαπλής χρήσης και δημιουργήστε μοναδικούς σελιδοδείκτες παρέα με τα παιδιά σας. Αφήστε να διαλέξουν τα χρώματα που αγαπάνε και περάστε μαζί δημιουργικές και ευχάριστες στιγμές.

Ένα ακόμα πρωτότυπο αξεσουάρ που μπορείτε να δημιουργήσετε είναι οι πλεκτές θήκες για τα βιβλία. Αναζητήστε νήμα από 100% μαλλί τύπου Μερίνο το οποίο μπορείτε να βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Το συγκεκριμένο νήμα αποτελεί ιδανική επιλογή για όμορφες και διασκεδαστικές θήκες για τα βιβλία σας ενώ χάρη στην υψηλή ποιότητα του είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.  

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Μικροί και μεγάλοι προετοιμάζονται με γοργούς και συστηματικούς ρυθμούς ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Ανεξάρτητα από το αν έχετε εμπειρία ή όχι στο πλέξιμο δοκιμάστε να ενθουσιάσετε τα μικρά σας με σχολικά είδη φτιαγμένα από τα χεράκια σας με πολύ αγάπη και φαντασία. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για ένα πολύ εύκολο χόμπι το οποίο είναι άκρως δημιουργικό και διασκεδαστικό ακόμα και για εσάς τους ίδιους. Επιλέξτε μέσα από τα χιλιάδες σχέδια πλεκτών σχολικών αξεσουάρ και χαρίστε στο παιδί σας μοναδικό και ξεχωριστό στυλ. 

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in